x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DEZMINTIRE. MAE: Jurnalistul Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atentate

DEZMINTIRE. MAE: Jurnalistul Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atentate

14 Noi 2015   •   13:27
DEZMINTIRE. MAE: Jurnalistul Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atentate
Sursa foto: Andrei Marian Mihai / facebook.com

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, sâmbătă, că cetăţeanul român Andrei Marian Mihai, jurnalist care colaboreaza cu France 24, nu a fost rănit în atentatele de la Paris întrucât nu se afla în zona vizată.

"Referitor la informaţia potrivit căreia cetăţeanul român Andrei Marian Mihai ar fi fost rănit în atacurile produse noaptea trecută în Paris, Ministerul Afacerilor Externe precizează că un reprezentant al instituţiei a reuşit să vorbească direct cu acesta. Cetăţeanul român a confirmat că nu s-a aflat în zona vizată de atacuri şi, în consecinţă, nu a fost rănit. De asemenea, acesta a confirmat că informaţiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane şi nu sunt veridice", se arată într-un comunicat de presă al MAE.

Initial, presa franceza scria ca jurnalistul roman a fost ranit in atentate si ar fi in coma indusa, iar multi prieteni postasera deja mesje de incurajare pe pagina sa de Facebook.

MAE subliniază că depune în continuare toate eforturile pentru a verifica dacă printre victimele atacurilor din Franţa se află şi cetăţeni români, dar până la această oră nu există nicio informare în acest sens din partea autorităţilor franceze competente.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: paris franta atentate