x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Distracţie în toată ţara, de 24 de ore

Distracţie în toată ţara, de 24 de ore

01 Mai 2008   •   00:00

Ziua Naţională a Tineretului, sărbătorită în fiecare an la data de 2 mai, aduce şi în 2008 pentru adolescenţii din întreaga ţară muzică bună şi distracţie în aer liber. Autoritatea Naţională pentru Tineret a organizat o multitudine de evenimente sportive şi culturale, care se vor desfăşura, pe parcursul a 24 de ore, în 21 de mari oraşe ale României.





Ziua Naţională a Tineretului, sărbătorită în fiecare an la data de 2 mai, aduce şi în 2008 pentru adolescenţii din întreaga ţară muzică bună şi distracţie în aer liber. Autoritatea Naţională pentru Tineret a organizat o multitudine de evenimente sportive şi culturale, care se vor desfăşura, pe parcursul a 24 de ore, în 21 de mari oraşe ale României: Alba-Iulia, Arad, Oradea, Piteşti, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Reşiţa, Cluj-Napoca Constanţa, Craiova, Miercurea-Ciuc, Deva, Tîrgu-Mureş, Sibiu, Suceava, Timişoara, Ploieşti, Buzău şi Bucureşti. În toate cele 41 de reşedinţe de judeţ şi în Capitală va avea loc şi "Crosul Tineretului".

CAPITALA. În Bucureşti, locaţia principală va fi Parcul Herăstrău, unde evenimentele sportive şi culturale se vor desfăşura începînd cu ora 10:00. Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti va lansa Campania "KARTIER – TREI FESTIVALURI ÎN TREI CARTIERE", un lanţ de festivaluri în aer liber, dedicat fanilor culturii urbane. Pe scena special amenajată vor avea loc concerte hip-hop, folk, demonstraţii de break-dance şi street dance, expoziţii de fotografii, postere, grafitti şi benzi desenate, demonstraţii de sporturi urbane: rollling, skateing, street ball. Începînd cu ora 18:00, tinerii vor fi aşteptaţi la marele concert, în care vor putea fi ascultaţi şi văzuţi Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Zoia Alecu, Tatiana Stepa, Mircea Bodolan.  Începînd cu ora 22:15, Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti va găzdui  Maratonul de Film.

COSTINEŞTI. Zilele Tineretului se organizează şi la Costineşti, la 1 şi 2 mai. Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, ANT şi ASS au invitat la sărbătoare nume de rezonanţă ale muzicii, precum Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara 10 Prăjini, Stela Enache, Şuie Paparude, Timpuri Noi, Luna Amară, Ducu Bertzi, Implant pentru refuz, Blazaj, Iris, DJ Retro, dar şi trupe studenţeşti dornice de afirmare din Timişoara şi din Iaşi.
 

×
Subiecte în articol: observator