x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DNA a pus sechestru pe bunuri ale lui Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu în dosarul Microsoft

DNA a pus sechestru pe bunuri ale lui Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu în dosarul Microsoft

27 Feb 2015   •   16:20
DNA a pus sechestru pe bunuri ale lui Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu în dosarul Microsoft

Procurorii anticorupție au dispus, în dosarul Microsoft, instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri mobile și imobile ce aparțin lui Dorin Cocoș, Gabriel Sandu, Gheorghe Ștefan și Nicolae Dumitru.

„Procurorii anticorupție, în dosarul cunoscut sub denumirea 'Microsoft', au dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri mobile și imobile ce aparțin următorilor inculpați: Dorin Cocoș, Gabriel Sandu, Gheorghe Ștefan și Nicolae Dumitru'', arată DNA într-un răspuns transmis azi la solicitarea Agerpres.

Tot astăzi, procurorii DNA au institut sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea, în dosarul Gala Bute. Potrivit lui Marius Striblea, avocatul fostului ministru, este vorba despre mai multe imobile, dar și părți sociale din unele societăți comerciale.

Marius Striblea a declarat că măsura a fost instituită și pentru alți inculpați din dosarul Gala Bute.

"Astăzi mi-a fost adusă la cunoștință instituirea sechestrului asigurator pe o sumă de câteva milioane de lei. Este vorba despre bunuri imobile. Măsura s-a dispus și în cazul altor inculpați. E o sumă pe care procurorii au calculat-o ca și prejudiciul. S-a pus sechestru pe bunuri imobile și niște părți sociale la unele societăți comerciale. Alte persoane din dosar au aceeași măsură. Nu am făcut calcul dacă acoperă prejudiciul, doar am fost înștiințat de cauză.
Se aștepta", a explicat Striblea, care a mai precizat că Elena Udrea s-a prezentat la DNA pentru a-i fi adusă la cunoștință instituirea măsurii.

×