x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi tineri, răniţi după ce maşina lor a ieşit de pe DN17 în Pasul Tihuţa şi a căzut într-o prăpastie

Doi tineri, răniţi după ce maşina lor a ieşit de pe DN17 în Pasul Tihuţa şi a căzut într-o prăpastie

03 Mai 2009   •   00:00

Doi tineri din Bistriţa, de 27, respectiv 28 de ani, au ajuns, duminică dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe DN 17, în Pasul Tihuţa, şi a căzut într-o prăpastie.



Dispecerul de serviciu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud a informat că accidentul s-a petrecut, duminică dimineaţă, în jurul orei 8.30, la kilometrul 99 de pe DN 17, între Piatra Fântânele şi Valea Străjii.

Radu Bogdan B. (27 de ani), aflat la volanul unei maşini de fabricaţie germană, a pierdut controlul maşinii, care a rupt un parapet şi s-a prăbuşit de la o înălţime de circa zece metri, ajungând apoi pe un drum forestier.

În urma accidentului, şoferul şi un alt tânăr care îl însoţea, Marius C. (28 de ani), au fost grav răniţi, unul dintre ei având piciaorele prinse între fiarele contorsionate ale maşinii.

Un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit pentru a scoate victimele, care au fost transportate cu două ambulanţe la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, şoferul fiind în comă.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a început o anchetă pentru a afla cauzele accidentului.

În zonă, DN 17 este în plin proces de reabilitare, existând mai multe porţiuni în care drumul se află în lucru. Pasul Tihuţa se află la graniţa dintre judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator