x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu in muzica romaneasca. A MURIT un cunoscut interpret de muzică populară. Suferea de o boală incurabilă

Doliu in muzica romaneasca. A MURIT un cunoscut interpret de muzică populară. Suferea de o boală incurabilă

22 Iul 2016   •   09:22
Doliu in muzica romaneasca. A MURIT un cunoscut interpret de muzică populară. Suferea de o boală incurabilă

Cunoscutul interpret de muzică populară Alexandru Jidveianu a murit, joi după-amiază, după o îndelungată suferinţă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cântăreţul de muzică populară era internat într-un spital din Capitală, întrucât starea sa se agravase în ultima perioadă. Alexandru Jidveianu suferea de o boală incurabilă şi se lupta pentru viaţa lui, dar, din nefericire, a pierdut ultima luptă. Pe numele sau adevarat Laszlo Elek, era singurul interpret de naţionalitate maghiară care cânta exclusiv folclor românesc. De altfel, mesajele de condoleanţe în limba maghiară au început să curgă pe pagina lui de facebook, imediat după ce prietenii săi au aflat că a trecut în nefiiinţă. Artistul era deosebit de melancolic în ultima perioadă, şi parcă îşi prevestea sfârşitul.

”Oamenii işi sacrifică sănătatea pentru a face bani, iar apoi sacrifică banii pentru a-şi recupera sănătatea. Apoi se sperie de viitor şi uită să trăiască în prezent. Trăiesc ca şi cum nu ar muri şi când sunt aproape de moarte, realizează că nu au trăit niciodată” scria Jidveianu.

 

Sursa cancan.ro

×
Subiecte în articol: Alexandru Jidveianu