x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în presa românească: Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu, "prietenul vedetelor", a murit

Doliu în presa românească: Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu, "prietenul vedetelor", a murit

de Andreea Tiron    |    11 Aug 2023   •   22:07
Doliu în presa românească: Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu, "prietenul vedetelor", a murit
Sursa foto: Gelu Gheorghe Chelu

Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a încetat din viață.

Potrivit stiripesurse, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a încetat din viață vineri, pe 11 august, după o perioadă de peste o săptămână în care a fost în comă indusă. La momentul decesului, el avea 48 de ani, dintre care 30 i-a dedicat domeniului jurnalistic, iar ultimii 10 ani i-a petrecut în cadrul echipei Click!.

Conform colegilor săi, în această întreagă perioadă, Gelu și-a desfășurat activitatea cu pasiune și afecțiune, fapt pentru care numeroase personalități din lumea showbiz-ului l-au apreciat în mod special.

Atât colegii, familia, cât și personalitățile publice care l-au cunoscut sunt profund afectațe de vestea tristă care a fost comunicată vineri. Dan Helciug este unul dintre cei care se numără printre aceștia și a ales să-și exprime tristețea printr-o postare pe Facebook, în care își exprimă regretele și își ia rămas bun de la "prețiosul său prieten".

„A plecat într-o lume mai bună… prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu… Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Lui… Ai fost un om cu un suflet de aur…. O să ne lipsești tare„, este mesajul artistului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Gelu Gheorghe Chelu