x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Efort" = Primarii de sector s-au intalnit

"Efort" = Primarii de sector s-au intalnit

de Monica C. Andrei    |    21 Iul 2005   •   00:00

Dupa o pauza destul de mare, primarii Capitalei s-au intalnit ieri pentru a discuta despre problemele orasului. Intrevederea a fost planuita de prefectul Capitalei, Mioara Mantale, care voia de multa vreme sa stea de vorba cu edilii, dar era refuzata constant.

"N-am stabilit nimic concret. A fost mai mult o discutie informala. Singurul lucru batut in cuie a fost faptul ca de acum inainte ne vom intalni in prima marti din fiecare luna. Sunt necesare astfel de intalniri, eu chiar am ce sa le spun primarilor", ne-a spus prefectul Capitalei. Discutiile edililor s-au axat si pe proiectele care vor fi finantate din emisiunea de obligatiuni (500 milioane de euro) si din creditul BEI (450 milioane de euro). Printre acestea se numara Pasajul de la Basarab, parkingul de la Gara de Nord si modernizarea a 1.800 de strazi. Nu s-a stabilit insa nimic concret despre cand vor incepe lucrarile. O alta tema atinsa de reprezentantii administratiei locale a fost Soseaua de Centura.

"Trecerea in administrarea Bucurestiului a Soselei de Centura ar permite corelarea lucrarilor de modernizare a acestei artere cu proiectele locale de dezvoltare urbana", a spus Andrei Chiliman, edilul Sectorului 1.

×
Subiecte în articol: observator