x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea: Nu m-am înțeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare

Elena Udrea: Nu m-am înțeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare

15 Iun 2022   •   12:05
Elena Udrea: Nu m-am înțeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare
Sursa foto: Captura Antena 3

Fostul ministru al Turismului, care așteaptă decizia de extrădare în penitenciarul bulgar, se dezice de fostul șef al SRI, Florian Coldea. Udrea spune că nu s-a înțeles cu Coldea să o scape de dosare și nici nu erau parteneri de afaceri.

„Nu m-am înțeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare! Nu sunt parteneră de afaceri cu Florian Coldea!”, spune Elena Udrea, pe pagina sa de facebook.

Aceasra afirmă că nu s-a întâlnit și nici nu a vorbit cu Florian Coldea, „nici măcar întâmplător, din decembrie 2014!”.

„Este posibil ca eu și Florian Coldea să avem prieteni comuni, după cum este sigur că avem adversari comuni. Dar asta nu ne-a făcut pe mine și pe el, prieteni!”, mai spune Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului se arată deranjată de faptul că „de 2 luni se vehiculează sistematic și după un plan bine organizat aceste intoxicări” și acesta este motivul pentru care a făcut aceste clarificări în privința relației cu Florian Coldea.

Curtea de Apel din Sofia a decis, vineri, extrădarea Elenei Udrea, după ce fostul ministru a fost prins în 7 aprilie, la granița dintre Bulgaria și Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

Elena Udrea va fi depusă la Penitenciarul de femei Ploieşti - Târgşorul Nou, susține Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP). Condiţiile sunt mult mai bune decât în azile, orfelinate şi spitale, spune președintele FSANP.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Elena Udrea