x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeia bănuită de ameninţare la metrou se află în evaluare la Spitalul Obregia

Femeia bănuită de ameninţare la metrou se află în evaluare la Spitalul Obregia

15 Dec 2017   •   17:58
Femeia bănuită de ameninţare la metrou se află în evaluare la Spitalul Obregia

Poliţia Capitalei anunţă că femeia bănuită de ameninţare la metrou se află în evaluare la Spitalul de Psihiatrie 'Prof. Dr. Al. Obregia', după ce a fost audiată, au declarat pentru AGERPRES reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei. Audierile vor fi reluate ulterior. 

Potrivit sursei citate, alte trei persoane au mai sesizat vineri, urmare a mediatizării cazului de ameninţare de la staţia de metrou Unirii 2, că femeia prinsă de poliţişti ar fi săvârşit şi asupra lor ameninţări verbale. 

"Din audieri şi investigaţii s-a conturat ipoteza că, şi în aceste cazuri, persoana care ar fi avut un limbaj ameninţător este aceeaşi cu cea identificată vineri şi care în prezent se află în investigaţii la o unitate spitalicească. Sesizările formulate, ulterior mediatizării cazului, au fost depuse de către două femei şi un tânăr, care au interacţionat cu persoana în cauză", au menţionat oficiali ai Poliţiei. 

DGPMB precizează că în fiecare caz a fost vorba strict de cuvinte ameninţătoare, nefiind înregistrat vreun contact fizic între persoanele care au formulat sesizările şi femeia în cauză. 

"Una din sesizări a fost transmisă on-line, o persoană a contactat secţia de poliţie pe raza căreia domiciliază, iar cea de a treia s-a adresat Poliţiei Metrou. În total, la adresa femeii în cauză au fost transmise patru sesizări, prima fiind cea de la Unirii 2. Ulterior, au mai apărut alte trei sesizări", a arătat Poliţia Capitalei. AGERPRES

×