x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FILOTE FAMILY, un cuplu de comunicatori

FILOTE FAMILY, un cuplu de comunicatori

de Dan Constantin    |    16 Iun 2016   •   09:47
FILOTE FAMILY, un cuplu de comunicatori
Sursa foto: twitter.com

Aflăm că Dorin Suciu va fi inlocuit de astazi, la Guvern, de doi purtători de cuvant .Este o formulă nouă, dublată, de comunicare pe care o introduc tehnocrații. 

Iolu, este 50 la sută din solutie,cealaltă parte a comunicarii fiind in raspunderea lui Dorian Filote. Iolu functioneaza în Palatul Victoria din martie 2016, consilier de stat la cancelaria premierului, si a fost ziarist la Evenimentul zilei,  Adevarul, Realitatea tv. Este casatorit cu Sanda Nicola, o cunoscută realizatoare tv.

Dorian Filote este un produs 100 la suta european. A lucrat pe partea de comunicare la Bruxelles, fiiind si purtatorul de cuvant al comisarului pentru Agricultură, Dacian  Ciolos. Dorian este casatorit cu Angela Filote, care lucreaza in structurile de comunicare ale Uniunii Europene inca din 1993. A fost in misiuni  la reprezentantele UE in Turcia, Egipt, România. Din 2014 este sefa reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti,functie aflată la preluarea postului  sub resposabilitatea comisarului Viviane Reding.

×
Subiecte în articol: dorian filote