x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea a anunțat că numărul mijloacelor de transport în comun din Capitală va fi redus

Firea a anunțat că numărul mijloacelor de transport în comun din Capitală va fi redus

18 Mar 2020   •   11:44
Firea a anunțat că numărul mijloacelor de transport în comun din Capitală va fi redus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că începând de joi dimineață, numărul mijloacelor de transport în comun din București va fi redus cu 25%.

„Înncepând de mâine dimineață (n.r. joi) se va reduce parcul auto al STB. Dar nu e motiv de îngrijorare pentru că s-a redus semnificativ numărul călătorilor”, a declarat Gabriela Firea la Digi 24.

„Trebuie să redimensionăm parcul auto și astăzi în jurul prânzului vom anunța dispoziția și la nivel oficial și va fi comunicată pe cale ierarhică. Trebuie să-i protejăm pe călători, dar în aceste zile sunt tot mai puțini, pentru că au înțeles mesajul autorităților de a n u face acele drumuri care nu sunt obligatorii.

De asemenea trebuie să-i protejăm și pe conducătorii auto pentru a nu ajunge în situația în care să nu aibă cine să mai conducă autobuzele, tramvaiele sau troleibuzele”, a explicat edilul Capitalei.

Primarul a mai spus că în mașinile care continuă să circule se face dezinsecție de mai multe ori pe zi pentru a proteja călătorii cât și conducătorii auto.

Mediafax

×