x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea, despre avaria din sectoarele 2 şi 3: A fost un sabotaj industrial

Firea, despre avaria din sectoarele 2 şi 3: A fost un sabotaj industrial

10 Feb 2020   •   17:35
Firea, despre avaria din sectoarele 2 şi 3: A fost un sabotaj industrial
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni că îşi menţine opinia conform căreia avaria la reţeaua primară ce alimentează sectoarele 2 şi 3 a fost "un sabotaj industrial".

"Ne menţinem opinia că a fost un sabotaj industrial prin care au fost pedepsiţi cetăţenii, doar pentru a fi un atac politic la adresa primarului general. Am fost avertizată cu câtva timp în urmă că se va întâmpla aşa ceva. (...) A fost provocată o avarie majoră, cea mai complexă din ultimii ani", a declarat primarul general, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Municipalităţii.

Ea a menţionat că avaria a fost soluţionată şi că în această noapte cetăţenii care au fost afectaţi vor avea apă caldă şi căldură.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat sâmbătă că va depune plângere penală pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, după ce Termoenergetica a informat că, în urma unor manevre efectuate de CET Sud, aparţinând ELCEN, s-a produs o avarie la reţeaua primară ce alimentează sectoarele 2 şi 3.

Reprezentanţii ELCEN au replicat că Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) încearcă să arunce vina pe producătorul de energie pentru avariile din curtea proprie.

AGERPRES

×