x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MINUNEA s-a înfăptuit! Gabriel Cotabiță s-ar fi TREZIT şi chiar ar fi VORBIT

MINUNEA s-a înfăptuit! Gabriel Cotabiță s-ar fi TREZIT şi chiar ar fi VORBIT

02 Iun 2015   •   08:15
MINUNEA s-a înfăptuit! Gabriel Cotabiță s-ar fi TREZIT şi chiar ar fi VORBIT
Sursa foto: Gabriel COTABIŢĂ / spynews.ro

Minunea pe care o aștepta o țară întreagă s-a produs! La mai bine de trei săptămâni de când zace, inert, pe patul de spital, Gabriel Cotabiță a deschis ochii și, conștient, a spus primnele lui cuvinte, readucând speranța în inima fetelor și a bătrânei sale mame.

Citeşte şi Veste șocantă din partea neurologilor care îl îngrijesc pe Gabriel Cotabiță

Conform unor apropiați ai familiei, Gabriel Cotabiță a început să dea primele semne că este conștient și că priveziunile cu privire la recuperarea lui au fost prea pesimiste. Sau, cine știe?, poate s-a produs minunea pe care o așteptau atât medicii, cât și familia și fanii artistului, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Reacţie OFICIALĂ a medicilor despre GABRIEL COTABIŢĂ. Starea cântăreţului este ameliorată

Pentru că, în urmă cu câteva zile, cântărețul care a suferit, în urmă cu trei săptămâni un atac care l-a lăsat fără puls timp de mai bine de un sfert de oră, a dat primele semne că este conștient. Iar primele cuvinte pe care le-a spus au fost și cele care i-au făcut pe toți cei care se aflau acolo să plângă.  De fericire, evident.

Citeşte şi Mircea Badea, reacție după accidentul lui Gabriel Cotabiță: ”Are o minte impecabilă. Inima i-o va repara doctorul Brădişteanu”

”Eliza, Eliza, unde ești?”, au fost cuvintele pe care le-a spus artistul în momentul în care și-a revenit, pentru câteva minute, din starea comatoasă în care era afundat, solicitând astfel să își vadă fiica de care este atât de atașat.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, internat de urgenţă în spital. Artistul este în stare critică (VIDEO)

Apoi, șocându-i și mai tare pe cei din preajma lui, cântărețul, cu greu, a mai spus că are dureri. ”Mă doare rău, mă doare”, a mai spus el, fără să răspundă, însă, și la întrebările cu privire la ce anume îl durea.

×
Subiecte în articol: gabriel cotabita revenire