x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Vrânceanu Firea, însărcinată în trei luni

Gabriela Vrânceanu Firea, însărcinată în trei luni

27 Oct 2011   •   08:20
Gabriela Vrânceanu Firea, însărcinată în trei luni

Gabriela Vranceanu Firea si sotul sau, Florentin Pandele, asteapta un copil, evenimentul a fost confirmat cu bucurie de cei doi in mai multe interventii la emisiuni de televiziune.

"Deocamdata nu stim sexul copilului, dar vom afla cam intr-o luna. Am fi vrut sa mai pastram secretul pana pe la Craciun. A fost de ajuns sa afle cativa colegi", a explicat Gabi Firea la "Un Show Pacatos", la Antena 1."Suntem un pic superstitiosi, nu prea vreau sa ne facem planuri cincinale. Fiecare la timpul lui. As vrea o fetita, dar nu ne suparam daca va fi baietel", a mai spus prezentatoarea TV.

"Confirm stirea, Albinuta este gravida! Va fi molecula! Vom avea un copil, este unul singur, mai multe nu este cazul sa va spunem. Important este ca Albinuta sa se simta bine si sa aiba o sarcina usoara, sa fie sanatoasa. Acum se simte foarte bine dar imi este greu sa o opresc de la munca. Nu o pot convinge ca trebuie sa o lase mai usor, dar trebuie sa tina cont si de mine. Ma rog de ea sa fie cat poate de mult atenta la ceea ce face. Gabi nu are pofte, dar daca ma trimite in Noua Zeelanda dupa ceva, ma duc!", a declarat Florentin Pandele intr-o interventie la CancanTV.

"Pentru o femeie de varsta mea, e un har divin sa mai fiu insarcinata. Nu stiu cum sa fac sa fie fetita. Eu am baietel, Florin are doi baieti. As vrea s-o cheme Floriana, dupa actualul sot, si Rasvana, dupa fostul meu sot. Mi se pare un nume foarte frumos", spunea Gabi Firea, imediat dupa nunta cu Florentin Pandele.

Cu siguranta, mai multe amanunte vor fi oferite in cadrul emisiunii "Acces direct" de astazi, unde viitoarea mamica, Gabi Firea, este invitata.

×