x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Geamănu, reţinut

Geamănu, reţinut

de Mara Raducanu    |    29 Apr 2009   •   00:00
Geamănu, reţinut
Sursa foto: Razvan Chirita /Mediafax

Ilie Alexandru, cunoscut sub numele de Sandu Geamănu, a fost reţinut ieri după-amiază pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Capitalei, urmând a fi prezentat Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Pe lângă acesta au mai fost reţinute încă două persoane, una dintre acestea fiind Tinel Nicolae.



Descinderi în casele hoţilor cu presă şi strigături sunt din ce în ce mai dese în ultima perioadă. Ne "mândrim" cu o poliţie care nu ştie când, cum şi de ce mai scrie încă pe maşinile sale "Siguranţă şi încredere". Imagini care ar putea constitui probe importante în dosare "se pierd" pe drum, iar şefii Poliţiei - bine instalaţi în fotolii - habar nu au cu ce se "ocupă" subalternii lor.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, când, la două zile după ce au apărut informaţii noi în cazul Mall Plaza, cei trei presupuşi hoţi ai maşinii lui Gigi Becali - Tinel Nicolae, Constantin Stan şi Ştefan Mărgean - au fost ridicaţi de poliţişti în urma unor descinderi la locuinţele acestora din Mogoşoaia. Percheziţiile au fost dispuse de Poliţia Capitalei, fiind efectuate sub îndrumarea procurorului în cadrul unei anchete privind activitatea unei reţele specializate în furturi de maşini de lux.

Ştefan Mărgean, Constantin Stan, Tinel Nicolae şi Ilie Alexandru, cunoscut drept Sandu Geamănu, au primit vizita poliţiştilor de la SIAS ieri, la ora 6:00. Toţi patru fac parte dintr-o cunoscută reţea infracţională, specializată în furturi de maşini de lux şi infracţiuni cu violenţă. Sandu Geamănu este cunoscut ca fiind personajul care a stat în spatele furtului maşinii finanţatorului Stelei şi a încercării de şantajare a lui Becali pentru recuperarea acesteia.

Nicolae Tinel este cel care a fost împuşcat cu un pistol cu bile de unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali. Poliţia s-a autosesizat în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali la două luni după producerea evenimentului, explicaţia fiind că nu s-au putut face cercetări în acest caz de furt, deoarece nu a fost depusă nici o reclamaţie. Becali a fost şi el audiat ieri la sediul Poliţiei Ilfov, în cadrul vizitelor săptămânale din zilele de marţi şi joi.

×
Subiecte în articol: observator