x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali a fost la un pas de moarte!

Gigi Becali a fost la un pas de moarte!

22 Noi 2008   •   00:00

Avionul a incercat sa decoleze de doua ori, iar in cea de-a doua incercare s-au oprit motoarele.



Avionul în care se afla patronul Stelei, Gigi Becali, a întîmpinat probleme care nu au permis aparatului să decoleze de pe aeroportul Băneasa.

În momentul în care avionul în care se afla finanţatotul Stelei rula pe pistă pregătindu-se pentru decolare, la bordul aparatului s-a aprins un led, care semnala o problemă la unul dintre motoare.

Piloţii au reîntors aparatul de zbor pentru a fi verificat, după care au încercat o nouă manevră de decolare. Şi de această dată s-a întîmplat acelaşi lucru, piloţii luînd decizia de a rămîne la sol.

Probleme au apărut înainte ca aparatul să se ridice de pe pistă, astfel încît finanţatorul Stelei nu a fost nici un moment în pericol. informaţiile au fost confirmate de către directorul aeroportului Băneasa, Ştefan Mladin. 

"Din datele pe care le avem la dispoziţie, avionul unei curse private nu a putut decola, piloţii luînd decizia de a se rămîne pe loc. Avionul nu s-a ridicat nici un moment de la sol. Nu am idee asupra numărului de pasageri, ci doar că domnul Gigi Becali se afla printre pasageri. I-am pus la dispoziţie alt avion, dar dînsul a refuzat să se mai deplaseze cu un astfel de aparat", a mai spus Mladin.

"Am crezut că murim. Am scăpat ca prin urechile acului! Motoarele s-au oprit in aer. Acum sunt in stare de soc. Daca mai întârzia zece secunde în aer, nu mai avea unde să coboare şi acum poate eram pe altă lume. Dumnezeu a fost cu mine, mi-a dat un semn.", a declarat Gigi Becali posturilor TV care l-au intervievat.

Vărul lui Gigi Becali, Virgil, confirmă incidentele apărute în momentul în care patronul Stelei a vrut să decoleze înspre Craiova.
"Am trăit două şocuri, nu unul. Imediat după decolarea spre Craiova, de pe Aeroportul Băneasa, când nu ne înălţasem mai mult de şase-zece metri, brusc s-au oprit luminile în avion, motoarele, iar pilotul a fost obligat să aducă avionul la sol, aproape de capătul pistei, pentru că mai erau câteva sute de metri până se termina pista de decolare. A frânat, în cele câteva sute de metri care mai erau. Pilotul ne-a spus că s-a oprit generatorul, să stăm un sfert de oră că se remediază. Am stat cam 20 de minute, ne-au anunţat că problemele s-au remediat şi că putem pleca, cu acelaşi avion. Domnul Becali a spus că are încredere în Dumnezeu şi ne-am suit, numai că povestea s-a repetat. Imediat după decolare, urcasem vreo şase metri când iar s-au stins luminile din cauza problemelor tehnice, iar pilotul a pus din nou avionul la sol, aproape de capătul pistei. De această dată ni s-a spus că nu mai merge şi oricum nu mai zburam. Ne-am speriat, bineînţeles, am trecut de două ori pe lângă moarte.", a declarat Virgil Becali la GSPTV.

Aeronava era una de afaceri, inchiriata. Becali dorea sa plece la Craiova pentru meciul Stelei din Banie, care incepe la 20:30.

×
Subiecte în articol: observator becali gigi becali