x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali află miercuri dacă se poate într-o clinică privată

Gigi Becali află miercuri dacă se poate într-o clinică privată

18 Mar 2014   •   09:22
Gigi Becali află miercuri dacă se poate într-o clinică privată
UPDATE 11:08 - Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis marţi rămânerea în pronunţare pentru miercuri referitor la solicitarea omului de afaceri Gigi Becali de a fi eliberat temporar din penitenciar pentru fi supus unei intervenţii chirurgicale din cauza afecţiunilor medicale de care suferă.

Becali a solicitat instanţei să i se întrerupă executarea pedepsei cu închisoarea pentru a se putea opera la o clinică privată din Bucureşti, fără pază, în condiţiile în care este încarcerat în regim deschis, menţionând, totodată, că ar dori să aibă familia alături de el la spital.

Omul de afaceri a spus că, dacă va fi eliberat, înainte de a merge la unitatea medicală doreşte să petreacă două-trei zile la o mănăstire şi că nu înţelege de ce este atâta "încrâncenare" cu privire la întreruperea pedepsei sale.

------------------------------------------

Gigi Becali ar putea afla marţi dacă va fi lăsat în libertate pentru trei luni, pentru a se opera la coloană.

Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa judecă astăzi recursul lui Gigi Becali la decizia tribunalului de a respinge cererea de întrerupere a executării pedepsei. Judecătorul care a analizat cazul în primă instanţă este de părere că patronul Stelei poate fi supus unei intervenţii sub pază în orice spital din ţară, şi nu în străinătate cum cere Becali.

Gigi Becali se va prezenta din nou în faţa instanei din Constanţa, şi asta după ce apărătorii săi au făcut recurs la decizia Tribunalului Constanţa de a-i respinge cererea de eliberarea pe motive medicale.

Şi reprezentanţii comisiei pentru cercetarea abuzurilor vor dezbate sesizarea apărătorilor lui Becali privind tratamentul din penitenciar.

×