x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali: "Cer preşedintelui României să-mi garanteze respectarea legii!"

Gigi Becali: "Cer preşedintelui României să-mi garanteze respectarea legii!"

10 Apr 2009   •   00:00

Omul de afaceri Gigi Becali îi cere preşedintelui României, într-un interviu acordat, în scris, din arest, postului Pro TV, să îi garanteze respectarea legii şi să ia măsuri împotriva "tuturor celor care au încălcat legea flagrant şi fără precedent".



"Am deranjat foarte multă lume de când am intrat în politică, am făcut multe păcate, am jignit, am înjurat, am judecat, dat nu credeam că poate cineva numai pentru atât să distrugă o familie (...) Nu ştiu cine face aceste lucruri, dar este clar că ei nu pot fi numiţi oameni. Dar un singur lucru este clar pentru mine. Trăiesc într-o ţară care se numeşte România, care are o constituţie şi un preşedinte. Preşedintele este garantul constituţiei, garantul între instituţiile statului şi cetăţean. Cer preşedintelui României să-mi garanteze respectarea legii şi să ia măsuri împotriva tuturor care au încalcat legea flagrant şi fără precedent", arată Gigi Becali, arestat, vinerea trecută, pentru 29 de zile şi acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, într-unul dintre răspunsurile la întrebările trimise de reporterii ProTV.

Despre decizia de a candida la alegerile europarlamentare alături de Corneliu Vadim Tudor, Becali a spus: "Cu Domnul Vadim Tudor m-am împăcat demult... Ne-am jignit, dar asta demonstrează că nu suntem duşmănoşi."

Becali a mai spus că probabil va candida la alegerile prezidenţiale din partea PNG-CD "pentru a-l susţine pe principele Radu Duda".

Nu s-a gândit încă să vândă Steaua, dar crede că echipa "este acum ca o armată fără general".

Îi ajunge mâncarea primită la pachet, pentru că, mărturiseşte, nu este un mâncăcios. Regimul de arest este foarte strict - are voie doar două ore pe săptămână la televizor.

"Este cel mai strict arest din ţară. Vă daţi seama cum dorm eu, care plăteam avion privat pentru a nu dormi o noapte în străinătate în hoteluri de lux... dar asta este."
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator