x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali în arest: Lider la table, prieten cu Spionul şi Traficantul

Gigi Becali în arest: Lider la table, prieten cu Spionul şi Traficantul

18 Apr 2009   •   00:00

Gigi Becali a povestit la GSPTV cum şi-a petrecut cele 14 zile de detenţie, pigmentîndu-şi istorisirea cu momente comice:



Am văzut doar două meciuri ale Stelei în arest, împreună cu băieţii din celulă. Ca să am această favoare trebuia să fac cerere dinainte, pentru că acolo aveam dreptul la doar două ore de televizor pe săptămînă.

Cum am intrat în celulă, am dat jos de pe pereţi toate posterele cu femei goale de pe pereţi. Le-am zis "nu accept aşa ceva, aici e puşcărie, nu bordel".

Cînd ne scoteau la aer, ieşeam de fapt într-o curte interioară, care era ca o celulă, numai că deasupra era neacoperită. Aia era ieşirea la aer la ei.

Noaptea dormeam cu lumina aprinsă. Păi, da...şi bîzîia becul ăla....bzzzzz...nu puteam să dormim deloc.

I-am făcut praf la table pe toţi colegii de celulă. În închisoare nu aveam cum să jucăm pe mize, iar mie nu-mi place asta, aşa că am hotărît să jucăm pe flotări. Au băgat băieţii la flotări... Am pierdut şi eu o dată, dar atunci i-am zis celui care m-a învins: "Hai s-o dăm la pace". Şi am dat-o. Nu puteam eu să mă cobor să fac flotări, pentru că îmi scădea autoritatea în faţa lor. E chestie de logică, de conducător.

La plecare, i-am îmbrăţişat pe toţi cei din celulă. Le-am zis: "Băieţi, voi rămîneţi fraţii mei. Nu pot decît să vă promit că o să vă ajut pe voi şi pe familiile voastre cînd veţi ieşi de aici. Nu vă uit". Cei mai buni prieteni în arest erau Spionul şi Traficantul. Nu ştiu ce făcuseră ei, dar m-am înţeles foarte bine acolo cu amîndoi.
gsp.ro

×
Subiecte în articol: observator