x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali: "Mi s-a propus să cumpăr eu Cumințenia Pământului"

Gigi Becali: "Mi s-a propus să cumpăr eu Cumințenia Pământului"

de Antena 3    |    13 Oct 2016   •   17:15
Gigi Becali: "Mi s-a propus să cumpăr eu Cumințenia Pământului"

George Becali a intervenit, în direct la Antena 3, în emisiunea Obiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir, pentru a face o serie de dezvăluiri legate de Cumințenia Pământului.

"Nu am vrut să mă bag până acum, dar eu vă zic așa: Ia vedeți dumneavoastră cine a făcut evaluarea, să intervină DNA, să facă o reevaluare, ia vedeți dumneavoastră casa de licitație și casa de antichitiăți care a propus evaluarea. O să vedeți că proprietarii iau mai puțini bani decât cei care sunt intermediari și cei care au plătit evauluarea."

Întrebat de unde deține aceste informații și dacă a fost cumva implicat în vreo negociere pentru achiziția statuetei, Becali a confirmat că a fost în discuții pe această temă.

Becali a explicat că a purtat această discuție cu omul de afaceri Peter Imre.

“Da, cineva, nu îi dau numele, că nu vreau să fie public, mi-a spus mie: 'Domnule Becali, vreau să îți propun ceva – să cumperi Cumințenia Pământului.' 10 milioane mi-a spus mie atunci. Eu nu dau nici măcar un milion pe o bucată de piatră. Pentru ce, dacă oricum nu poate fi scoasă din țară și proprietarii sunt obligați să o țină în siguranță? Pentru ce să dăm noi 11 milioane? Ginerele lui Teodor Meleșcanu, Peter Imre, m-a chemat acasă să vorbim pe tema asta, eu i-am zis că nu dau nici un milion pe o bucată de piatră. Domnul Imre are o casă de licitație și de antichități, ia mergeți și vedeți ce se întâmplă acolo", a explicat Becali, în exclusivitate pentru Antena 3.

×