x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali, preocupat de natură, politica nu îl mai încântă, fotbalul nu-l mai interesează.

Gigi Becali, preocupat de natură, politica nu îl mai încântă, fotbalul nu-l mai interesează.

18 Apr 2009   •   00:00

După două săptămâni de închisoare, Gigi Becali se declară preocupat mai mult de natură şi spune că politica nu îl mai încântă.






Şi de fotbal va sta departe o vreme, mai ales că instanţa i-a interzis să meargă pe stadion. El a anunţat că Marius Lăcătuş nu este în pericol să îşi piardă postul, pentru că pe el nu îl mai interesează. "
Am greşit când am spus că las echipa pe mâna lui Marius Lăcătuş, că nu mă mai bag deloc. Am ştiut că o să se aleagă praful, cum s-a şi întâmplat. Nici acum nu mă voi mai implica, pentru că vreau să văd până unde se va alege praful. Aş vrea totuşi să jucăm măcar într-o cupă europeană", a spus Becali.

Altfel, primul lucru pe care l-a făcut Becali în prima dimineaţă de după eliberarea din arestul preventiv, a fost să meargă la poliţie, ca să depună actele de eliberare sub control judiciar. Necali nu se declară afectat de interdicţii impuse de instanţă.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: observator