x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali, prima vizită la Poliţie: Cum să fiu pericol public? Am stat până la 6:00 cu preşedintele României

Gigi Becali, prima vizită la Poliţie: Cum să fiu pericol public? Am stat până la 6:00 cu preşedintele României

21 Apr 2009   •   00:00
Gigi Becali, prima vizită la Poliţie: Cum să fiu pericol public? Am stat până la 6:00 cu preşedintele României

Finanţatorul Stelei a ajuns, astăzi, la Poliţia Ilfov. După ce a fost eliberat sub control judiciar, omul de afaceri este obligat să se prezinte marţea şi joia la sediul IJP Ilfov, scrie antena3.ro.

La sosire, omul de afaceri a profitat de prezenţa jurnaliştilor pentru a face câteva declaraţii cu privire la decizia instanţei de a-l elibera sub control judiciar. Becali s-a arătat încă o dată nemulţumit că el a fost arestat iar hoţii au rămas în libertate.

Omul de afaceri a calificat situaţia în care se află drept una deranjantă. Obligaţia de a veni de două ori pe săptămână la Poliţie este "incomodă" şi "ruşinoasă", susţine Becali.

"Nu e de zâmbit. (...) Nu sunt foarte comod că trebuie să vin de două ori pe săptămână", a declarat latifundiarul.

Gigi Becali a anunţat, totodată, că a depus deja arma pe care o avea în casă. Finanţatorul Steaua susţine în continuare că nu prezintă pericol public. În sprijinul acestei afirmaţii, spune omul de afaceri, se află numeroasele înregistrări cu actele sale de caritate, dar şi întâlnirile avute cu diferiţi oficiali.

"Cum să fiu pericol public? Eu am stat până la 6 dimineaţa cu preşedintele României, el m-a invitat", a declarat Gigi Becali.

Omul de afaceri a vorbit şi despre judecătorii care au instrumentat cazul său. Gigi Becali este de părere că aceştia trebuie să-şi iubească meseria şi i-a comparat cu medicii, "care salvează vieţi" şi preoţii, "care salvează sufletul".

Referitor la ameninţările pe care le-a primit judecătoarea de la Sectorul 1, Gigi Becali susţine că, cel mai probabil, aceasta şi-a trimis singură mail-urile respective.

Gigi Becali a declarat că nu-l deranjează niciuna dintre măsurile restrictive dispuse de judecători. "Nu mă deranjează nicio măsură restrictivă. Eu am cerut ceva şi instanţa mi-a dat mult mai mult. Eu am spus că vreau în curtea mea, cu nevasta şi copiii mei. Şi instanţa mi-a dat totul. Adică nu ai voie să iei legătura cu infractorul, nu ai voie să influenţezi martorii - este unul sub acoperire şi habar n-am cine e - şi nu ai voie să părăseşti Ilfovul şi Bucureştiul. Numai că situaţia este deranjantă, ca suflet, ca principiu, pentru că hoţii nu au nicio restricţie, ei se plimbă prin toată ţara" - a afirmat Becali.


Pe de altă parte, finanţatorul Stelei şi-a exprimat temerea că autorităţile ar putea să-i însceneze "ceva" pentru a-l reintroduce în arestul Poliţiei. (V.A.)

 

×
Subiecte în articol: observator gigi becali gigi becali