x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: Bebeluş, sfâşiat de câini în curtea spitalului

Gorj: Bebeluş, sfâşiat de câini în curtea spitalului

de Gabriela Mladin    |    18 Apr 2013   •   17:34

Un nou-născut a fost găsit mort în curtea Spitalului din Târgu-Cărbuneşti. Copilul era sfâşiat de câini şi a fost descoperit de infirmierele spitalului. Directorul unităţii, Constantin Târziu, susţine că nou-născutul nu provine din rândul celor născuţi în spital.

Infirmierele Spitalului din Târgu-cărbuneşti au fost cele care au găsit copilul. Spălau geamurile şi atunci au văzut trupul micuţului care fusese aruncat într-o plasă. Când l-au examinat, medici legişti au constatat că acesta fusese sfîşiat de câini pe jumătate. Tot ei spun că bebeluşul a fost născut la termen. Legiştii susţin şi că se poate stabili în urma necropsiei dacă micuţul a fost născut viu sau mort, pentru că animalele au sfâşiat picioarele copilului, plămânii rămânând neatinşi.

Criminaliştii au mai descoperit şi placenta în curtea spitalului, la o distanţă de câţiva metri, aruncată într-o gură de canal. În aceste condiţii, varianta ca cineva să fi aruncat copilul peste gardul spitalului nu este plauzibilă.
Pe de alta parte, directorul spitalului, Constantin Târziu a precizat că împreună cu criminaliştii au stabilit că nu este vorba despre un copil născut în spital.
Poliţiştii încearcă să identifice mama şi, mai ales, dacă micutul a fost născut viu.



×