x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gripa porcină ne scoală din morţi

Gripa porcină ne scoală din morţi

06 Mai 2009   •   00:00

O mutaţie a virusului gripei porcine (H1N1), care are proprietatea de a readuce la viaţă oamenii morţi, a provocat panică la Londra.După moarte, virusul H1N1 are capacitatea de a reactiva inima victimei pentru o perioadă de până la două ore de la decesul persoanei, timp în care individul are un comportament extrem de violent, din cauza a ceea ce se crede a fi o combinaţie între leziuni ale creierului şi chimicale eliberate în sânge în timpul "învierii". Explicaţiile fac parte dintr-un articol postat recent pe site-ul BBC, în care sunt oferite detalii cu privire la mutaţia care transformă oamenii în "zombi".

ATENŢIE!
Cum era de aşteptat, informaţia i-a speriat pe unii dintre cititori. Mai exact, pe cei care nu au acordat foarte mare atenţie unor detalii semnificative, întrucât conţinutul articolului este la fel de "adevărat" ca şi site-ul pe care a fost postat.

Privită cu atenţie, pagina de internet se dovedeşte a fi o copie fidelă a binecunoscutului site de ştiri. Principla diferenţă dintre cele două constă în adresa site-ului care găzduieşte copia: bouncewith.me.uk, spre deosebire de originalul bbc.co.uk. Astfel, putem sta liniştiţi. Virusul gripei porcine este unul foarte grav, însă nu a dezvoltat capacitatea de a învia oamenii din morţi.  (Antena 3)

×
Subiecte în articol: observator