x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ÎCCJ a dispus CERCETAREA ÎN LIBERTATE a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma

ÎCCJ a dispus CERCETAREA ÎN LIBERTATE a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma

12 Feb 2014   •   19:22
ÎCCJ a dispus CERCETAREA ÎN LIBERTATE a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma
Sursa foto: ÎCCJ a dispus CERCETAREA ÎN LIBERTATE pentru preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, va fi cercetat în libertate sub control judiciar, a decis instanţa supremă. Cosma a părăsit miercuri, în jurul orei 16,00, sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după ce a expirat ordonanţa de reţinere de 24 de ore emisă marţi pe numele lui de procurorii DNA.

Instanţa supremă a dezbătut cu uşile închise propunerea DNA de arestare preventivă a lui Mircea Cosma şi a lui Daniel Adrian Alixandrescu, directorul executiv al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, într-un dosar în care aceştia sunt acuzaţi de trafic de influenţă.

După terminarea procesului şi având în vedere că ordonanţa de reţinere expirase, Mircea Cosma a ieşit din sala de judecată, însoţit de un medic care avea la îndemână o perfuzie, a răspuns pe scurt la întrebările jurnaliştilor, după care s-a urcat într-o ambulanţă, susţinând că se duce la spital.

×