x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

de Jurnalul National    |    11 Feb 2008   •   00:00

Ne enervează promo-urile la emisiuniele lui Teo de pe Prima TV, când se întreabă ea şi cu Tanţa care sunt invitaţii din ziua următoare, promo-uri care seamănă până la identificare cu cele de la Pro TV din Epoca de Aur – acum apusă.



  • Ne enervează "tranşeele" de la traversările liniei de tramvai de pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Nesimţirea constructorilor care au lăsat şantierul în nelucrare este egalată de responsabilii primăriei, unde dirijează obrazul gros.
  • n Ne uimeşte câtă suferinţă la limba română arată mesajele de la zidul plângerii deschis la Universitate de un post tv. Semnal pentru publicitarii care înghit sintagma "public activ, educat".
  • Ne enervează la buzunar facturile supraîncărcate privind costurile cu energia termică. Cum naiba e posibil să plăteşti peste nouă milioane de lei vechi numai pentru căldura furnizată timp de o lună într-un apartament de două camere? De doar 44 metri pătraţi, cu repartitoare cu tot!
  • Ne enervează băieţii din Târgul Vitan care vând maşini cu numai 500 de euro mai mult decât în Germania, ceea ce înseamnă că ori se mulţumesc cu foarte puţin (ceea ce nu e cazul, pentru că profitul la un "second" e de circa 1.000-1.500 de euro), ori dau kilometrajele înapoi, ceea ce e nu numai probabil, ci chiar aproape sigur.
  • Ne enervează mizeria din mijloacele de transport în comun. Jegul care se adună, atât pe scaune, cât şi pe barele de susţinere, dar mai ales ne calcă pe bătături responsabilii care nu iau măsuri pentru igienizarea mijloacelor RATB.
  • Ne enervează promo-urile la emisiuniele lui Teo de pe Prima TV, când se întreabă ea şi cu Tanţa care sunt invitaţii din ziua următoare, promo-uri care seamănă până la identificare cu cele de la Pro TV din Epoca de Aur – acum apusă.

×
Subiecte în articol: observator