x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilfov - Incident cu un avion uşor

Ilfov - Incident cu un avion uşor

13 Apr 2008   •   00:00

Ilfov - Incident cu  un avion uşor

Un avion particular de mici dimensiuni a aterizat forţat ieri, în apropierea localităţii Gagu, comuna Dascălu, din judeţul Ilfov, la bord afl&am

Ilfov - Incident cu  un avion uşor

Un avion particular de mici dimensiuni a aterizat forţat ieri, în apropierea localităţii Gagu, comuna Dascălu, din judeţul Ilfov, la bord aflîndu-se două persoane. Cei doi răniţi au fost în stare de şoc şi au primit ajutor medical. “În jurul orei 14:00, planorul a aterizat forţat pe un cîmp. Comisia de investigaţii va analiza cauzele accidentului”, a declarat Mircea Ciucă, director în Ministerul Trasporturilor.

 

 

 

UDMR - Autonomia  Ţinutului Secuiesc

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ieri, la Miercurea Ciuc, că maghiarii din România trebuie să ceară autonomia Ţinutului Secuiesc, iar felul în care se va rezolva problema Kosovo va constitui un precedent nu doar pentru maghiarii din Transilvania, ci pentru toate minorităţile. “Teritoriul locuit de maghiarii din România se află în centrul ţării şi trebuie să cerem autonomia acestuia. În campania electorală trebuie să spunem răspicat ce vrem în următorii patru ani”, a spus Marko Bela.

 

 

 

Arad - Protestul transportatorilor

Aproximativ 70 de camioane vor participa azi la un protest pe centura rutieră a municipiului Arad, parte a DN 7, transportatorii fiind nemulţumiţi mai ales de comportamentul autorităţilor ungare la frontiera cu România. Faţă de revendicările transportatorilor din ţară, membrii Asociaţiei “Europa 2002” acuză abuzuri ale autorităţilor de frontieră ungare şi lipsa de reacţie a oficialilor români în astfel de cazuri.

×
Subiecte în articol: observator