x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Carabulea, ridicat de procurorii DNA. Ancheta vizează şi funcţionari din domeniul supravegherii asigurărilor

Ilie Carabulea, ridicat de procurorii DNA. Ancheta vizează şi funcţionari din domeniul supravegherii asigurărilor

28 Ian 2014   •   10:31
Ilie Carabulea, ridicat de procurorii DNA. Ancheta vizează şi funcţionari din domeniul supravegherii asigurărilor

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a fost ridicat marţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi va fi dus la audieri, în cadrul unei anchete privind fapte de corupţie în care sunt implicaţi şi funcţionari din domeniul supravegherii asigurărilor.

Într-un comunicat al DNA, se precizează că "Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, de către mai multe persoane, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, cum ar fi: asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, luare / dare de mită, trafic / cumpărare de influenţă, abuz în serviciu contra intereselor  publice, folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în scopul obţinerii pentru sine de foloase necuvenite, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la uz de fals

În cursul dimineţii de 28 ianuarie 2014, ca urmare autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 17 locaţii situate în municipiile Bucureşti şi Sibiu.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare."

×
Subiecte în articol: ilie carabulea coruptie asigurari dna