x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiul de la Siliştea Snagov

Incendiul de la Siliştea Snagov

05 Mar 2008   •   00:00
Incendiul de la Siliştea Snagov

Una dintre cele cinci case care au fost mistuite de ieri în incendiul de la Siliştea Snagov era proprietatea jurnalistului Sorin Roşca Stănescu. Focul s-a extins de la una dintre casele vecine, după ce o bătrână a încercat să scape de gunoaiele din gospodărie arzându-le.

INCENDIU. Una dintre cele cinci case care au fost mistuite de ieri în incendiul de la Siliştea Snagov era proprietatea jurnalistului Sorin Roşca Stănescu. Focul s-a extins de la una dintre casele vecine, după ce o bătrână a încercat să scape de gunoaiele din gospodărie arzându-le. Jurnalistul a declarat că din cele două corpuri de clădire pe care le deţinea a reuşit să recupereze doar câteva obiecte. Proprietatea era compusă dintr-o casă bătrânească şi una modernă  în care se afla şi atelierul foto al soţiei sale.

 

 

 

POLO - Victorie şi în faţa Braziliei

În cel de-al treilea meci susţinut în cadrul turneului de pre-calificare la JO de la Beijing, desfăşurat la Oradea, echipa naţională a României a învins reprezentativa Braziliei cu scorul de 13-4 (3-0, 2-2, 3-2, 5-0). Trupa lui Vlad Hagiu va întâlni în această seară, de la ora 20:30, cel mai redutabil adversar, Grecia, echipă care a câştigat şi ea toate cele trei partide de până acum. În cazul unei victorii, tricolorii sunt calificaţi la Olimpiadă, iar dacă pierd mai au posibilitatea de a obţine biletele pentru JO în semifinale.

 

 

RĂZBOIUL GAZELOR - Gazprom strânge robinetul cu 25%

Gazprom a oprit ieri cu încă 25% livrările de gaze către Ucraina, după ce luni mai redusese cu alţi 25% furnizarea de gaz natural. “Dacă partea ucraineană nu revine la masa negocierilor, nu exclud posibilitatea unei noi reduceri a livrărilor de gaz” a declarat Serghei Kuprianov, purtătorul de cuvânt al companiei. Aseară, Comisia Europeană a anunţat convocarea pentru marţi, 11 martie, la Bruxelles, a unei reuniuni extraordinare a grupului de coordonare pentru gaz, pentru rezolvarea crizei. Anterior, compania de stat Naftogaz a anunţat că va reduce din livrările de gaz către UE dacă securitatea energetică a Ucrainei este pusă în pericol. (D.I.)

 

 

 

Campanie - A început “goana” după şobolani

Campania de deratizare a început de astăzi în toată Capitala. Acţiunea va începe de la periferie către centru şi va viza subsolurile blocurilor, spaţiile care aparţin agenţilor economici şi pieţele. De asemenea, se va trece şi la dezinsecţia imobilelor din Bucureşti, a reţelelor edilitare şi a subsolurilor. Vor fi tratate şi lacurile şi malurilor acestora, zonele industriale şi spaţiile verzi.

 

 

 

COPIL ÎNECAT - Un minor găsit în lacul Pantelimon

Corpul unui copil de 12 ani a fost găsit aseară de pompierii bucureşteni în lacul Pantelimon. Maiorul Cătălin Eftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) declară că cineva a sunat în jurul orei 15.00 la 112 anunţând că s-a înecat un copil, iar la faţa locului s-au deplasat imediat două echipaje de scafandri. Căutările au durat aproximativ trei ore din cauza vizibilităţii reduse a apei. Martorii incidentului spun că băiatul s-ar fi răsturnat cu o barcă. Pentru a se stabili cauzele care au dus la moartea copilului a fost deschisă o anchetă.

 

 

 

MANUALE - Cărţile de religie vor fi schimbate

Manualele de religie din şcolile româneşti au provocat un nou scandal după ce câteva ONG-uri au publicat un studiu în care semnalează mai multe nereguli în conţinutul acestora. Cărţile vor fi înlocuite deoarece se va schimba programa de învăţământ.

 

 

 

Sancţiune - Boza, exclus din PDL sector 1

Conducerea Organizaţiei de Tineret a PDL sector 1 a decis ieri excluderea lui Bogdan Boza (foto), cel care a fost contracandidatul Elenei Băsescu pentru funcţia de secretar general al OT PDL. “Din acest moment nu mai sunt membru PDL Sector 1. Am fost exclus din organizaţie pentru că am adus grave prejudicii de imagine partidului, prin declaraţiile mele”, a spus Boza. Decizia finală privind excluderea lui Boza din partid va fi luată de Consiliul de Coordonare al PD-L sector 1.

×
Subiecte în articol: observator