x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

04 Apr 2008   •   00:00

4 aprilie 2008



SĂLAJ - Vagoane cu ţiţei, deraiate
Două vagoane ale unui tren încărcat cu ţiţei s-au răsturnat şi alte trei au deraiat în noaptea de miercuri spre joi la ieşirea din localitatea Mirşid, judeţul Sălaj, iar din vagoanele răsturnate se scurge petrol pe la capac şi supapă. Reprezentanţii Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă au izolat zona, însă au afirmat că nu există pericol de explozie, pentru că ţiţeiul nu e în stare lichidă. Traficul feroviar în zona Mirşid – Zalău a fost blocat câteva ore .


LOTO 6/49 - 4 milioane de euro vor fi puse în joc
Loteria Română organizează duminică o nouă tragere Loto 6/49, cu un fond de câştiguri estimat la peste 4 milioane de euro. La cea mai recentă tragere Loto 6/49, de duminica trecută, nici un jucător nu a reuşit să ghicească toate cele şase numere extrase, reportul la categoria I fiind de peste 13,9 milioane de lei, echivalentul a 4 milioane de euro.Ultima dată, marele premiu la această categorie a fost câştigat pe 27 ianuarie şi a fost în valoare de 12,45 milioane de euro.


ELIBERARE CONDIŢIONATĂ - Cazul lui Nuţu Cămătaru va fi analizat
Eliberarea condiţionată a lui Ion Balin (foto), zis Nuţu Cămătaru, ar putea fi discutată la finele lunii aprilie. Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, acesta a executat deja două treimi din pedepsele primite (şase ani pentru tâlhărie şi doi ani şi jumătate pentru favorizarea infractorului) şi a avut un comportament corespunzător în închisoare. Prima încercare a lui Nuţu Cămătaru de a obţine eliberarea condiţionată a fost respinsă anul trecut.  


SĂRBĂTOARE - Jandarmii au celebrat ziua armei
Ziua Jandarmeriei a fost sărbătorită ieri în toate unităţile de jandarmerie din ţară, precum şi în cadrul Detaşamentului de Jandarmi din Kosovo. Au fost organizate simpozioane, expuneri, expoziţii foto, lansări de carte, spectacole pentru cadre, adunări festive, dar şi spectacole demonstrative, foarte apreciate de cei invitaţi la manifestări.


ALARMĂ FALSĂ  - Ameninţare cu bombă la Cora
Hipermarketurile Cora au fost ieri ameninţate cu bombă, printr-un apel telefonic. Telefonul a fost dat din zona penitenciarului Rahova în jurul orei 14:45. Pirotehniştii s-au deplasat imediat să verifice cele două hipermarketuri – Cora Militari şi Cora Pantelimon. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, apelul a fost efectuat chiar din penitenciar.  


BUCUREŞTI - Maşina liderului PRM, tamponată
Autoturismul în care se afla liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, vicepreşedinte al Senatului, a izbit un autobuz într-o intersecţie, într-un accident care a avut loc miercuri noapte, relatează Mediafax citând Pro TV. Martorii spun că l-ar fi văzut pe Corneliu Vadim Tudor lovit la cap şi, la câteva minute după ce s-a petrecut accidentul, vicepreşedintele Senatului a fost urcat într-un alt autoturism de teren şi transportat la spital. Liderul PRM neagă incindentul, declarând că şoferul maşinii în care se afla a evitat coliziunea.

×
Subiecte în articol: observator