x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INTACT PRODUCTION - Ofertă de servicii profesionale TV packaging

INTACT PRODUCTION - Ofertă de servicii profesionale TV packaging

10 Oct 2008   •   00:00

După mai mult de 10 ani de producţii de televiziune de succes, Intact Production îşi diversifică activităţile oferind soluţii de TV packaging. Dacă 2007 a însemnat pentru Intact Production o reînnoire a capacităţilor sale tehnice şi extinderea resurselor umane şi profesionale, în 2008 aceste schimbări majore încep să îşi arate roadele.



După mai mult de 10 ani de producţii de televiziune de succes, Intact Production îşi diversifică activităţile oferind soluţii de TV packaging. Dacă 2007 a însemnat pentru Intact Production o reînnoire a capacităţilor sale tehnice şi extinderea resurselor umane şi profesionale, în 2008 aceste schimbări majore încep să îşi arate roadele.

Din dorinţa de a se adapta la noile tehnici de marketing şi promovare din domeniul audiovizualului, având în vedere şi apropiatele schimbări legislative din domeniul plasării de produse în producţiile de televiziune, ce urmează a fi adoptate în vederea corelării legii române cu noua directivă europeană a audiovizualului, precum şi ca urmare a cererii cres­cânde din partea marilor consumatori de publicitate, Intact Production pune la dispoziţia clienţilor toate instrumentele necesare acestui tip de comunicare neconvenţională. Nou­tă­ţile aduse de proiectul CNA de modificare a deciziei nr. 123 privind publi­citatea şi teleshoppingul sunt, printre altele, telepromovarea, pro­duct pla­ce­ment (plasarea de produse), split screen (ecranul partajat), publicita­tea/ sponsorizarea virtuală, moda­li­tăţi noi de promovare şi co­mu­nicare care suscită deja interesul marilor branduri prezente în Ro­mâ­nia. "În plus faţă de serviciile de producţie de televiziune şi de servicii clasice precum reportaje publicitare sau TV spon­sorship, Intact Production oferă servicii profesionale de product pla­cement, branded entertainment, pro­iecte speciale şi campanii neconve­n­ţionale. Integrate sub umbrela TV pa­ckaging, aceste soluţii creative de in­serare a brandurilor în cadrul pro­duc­ţiilor deja difuzate pe staţiile TV din trustul Intact sau în cadrul unor segmente special create în acest scop vin în întâmpinarea nevoii tot mai mari exprimate de clienţi de a-şi face cunoscute valorile brandurilor şi de a le aduce mai aproape de target, combinând în maniera mult mai priete­noasă nevoile lor de business cu pre­ferinţele publicului telespectator", de­clară Ioana Laura Pasca, director de marketing şi new business la Intact Production.

Profesionişti client – service
"Piaţa audiovizuală din România este extrem de competitivă, şi tocmai de aceea Intact Production doreşte să ridice standardul, aplicând experie­nţa acumulată de-a lungul anilor şi profesionalismul în această zonă a co­municării şi promovării neconven­ţionale, prin intermediul soluţiilor de TV packaging. Prin resursele deţinute putem spune că suntem perfect pre­gătiţi pentru schimbările majore ce se anunţă în acest domeniu", preci­zează Ioana Pasca. Intact Production este casa de producţie a Trustului me­dia Intact, activă pe piaţă de la înce­pu­­tul anilor ’90. Portofoliul său cu­prinde emisiuni de divertisment, precum "Din Dragoste", "Academia Vedetelor", "Genialii", "Duminica în familie", talk-show-uri, seriale, campanii speciale. Serviciile oferite de In­tact Production includ resurse de pro­duc­ţie – echipamente tehnice (ca­mere, lumini, sunet, aparatură au­dio­video), servicii de montaj şi de postproduc­ţie, resurse creative şi servicii auxi­li­are. Pentru serviciile TV pa­cka­ging, o echipă de profesionişti pu­ne la dispoziţia clien­ţi­lor toate in­stru­men­tele necesare rea­lizării unui produs de televi­ziune de cea mai înaltă calitate.

×