x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întâlnire Ponta-Merkel la Berlin, în luna mai sau iunie

Întâlnire Ponta-Merkel la Berlin, în luna mai sau iunie

07 Apr 2013   •   19:17

Mai multe surse din PSD, citate de Radu Tudor în cadru emisiunii "Punctul de întâlnire" - la Antena3, informează că Victor Ponta va fi primit de cancelarul german Angela Merkel.
Sursele citate menţionează că un factor decisiv în stabilirea acestei întâlniri au fost propunerile făcute de Victor Ponta pentru şefia Parchetelor, precum şi admiterea coabitării cu Traian Băsescu, ambele elemente producând o reevaluare a imaginii României în mai multe cancelarii occidentale.

Invitat în cadrul emisiunii, vice-premierul Liviu Dragnea a admis că exista discuţii în partid despre întâlnirea Ponta-Merkel, şi să se spune că aceasta va avea loc la Berlin, în luna mai sau iunie.

Pe lângă aspectul politic, vizita la Berlin a premierului Ponta ar putea avea şi o latură economică, o posibilă rundă de negocieri cu producătorul de automobile BMW, fiind de asemenea previzibilă, numeroase articole din presa economică indicând faptul că România este luată în calcul de nemţi pentru deschiderea unei unităţi de producţie

×