x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întâlnirile dintre Guvern și transportatorii și fermierii protestatari au fost reprogramate

Întâlnirile dintre Guvern și transportatorii și fermierii protestatari au fost reprogramate

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2024   •   16:20
Întâlnirile dintre Guvern și transportatorii și fermierii protestatari au fost reprogramate
Sursa foto: antena3CNN

Întâlnirile dintre guvernanți și transportatori și fermieri au fost reprogramate la solicitarea protestatarilor.

Având în vedere faptul că, la finalul întâlnirii de la Ministerul Agriculturii, delegația transportatorilor și fermierilor protestatari a transmis reprezentanților Guvernului că nu este pregătită să continue întâlnirile conform calendarului transmis în cursul dimineții, discuțiile cu ministerele de resort/autoritățile competente au fost reprogramate, au anunțat reprezentanții Guvernului.

Conform noului program, la ora 18.00 va fi în întâlnirea de la Ministerul Transporturilor, iar de la ora 20.00, protestatarii vor merge la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară. Duminică, de la 11.00, delegația va merge la Ministerul Finanțelor.

„Guvernul României, împreună cu ministerele și instituțiile publice implicate, vor continua să comunice constant evoluția acestui dialog pentru găsirea celor mai rapide și bune soluții la probleme legitime ridicate de transportatori și fermieri”, au transmis reprezentanții Executivului.

×