x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrarea în normalitate post COVID-19

Intrarea în normalitate post COVID-19

12 Feb 2021   •   15:55
Intrarea în normalitate post COVID-19

Începând de astăzi, echipele grupului SSG încep vaccinarea împotriva COVID-19. Din dorința de a facilita protejarea angajatilor, a familiilor lor, a clienților și de a avea grijă de sănătatea lor și a celor din jur, conducerea companiei a decis înscrierea companiei in programul național de vaccinare.

SSG este unul dintre cei mai mari angajatori privați din România, cu un număr total de 3700 de angajați la nivel național, desfășurându-si activitatea prin intermediul a 6 sedii regionale. Angajații din securitate, cât și pompierii privati, ce activează în obiective din retail, fac parte dintr-un segment cheie, cu rol esențial, prioritizat de autorități în etapa a doua din cadrul Strategiei de vaccinare.

,,Ne dorim ca in fiecare zi, angajații noștri sa se simtă susținuți și în siguranță, astfel depunem încă de la începutul pandemiei toate eforturile necesare pentru asigurarea materialelor necesare prevenției infectării cu virusul covid-19. Dorim să asigurăm un mediu de lucru sigur pentru echipele noastre, parteneri și clienții acestora.

Colegii mei se vor vaccina începând de azi, conform programărilor din cadrul platformei oficiale de vaccinare.

Eu m-am vaccinat alături de colegul meu, directorul general, Dragos Savulescu în data de joi,  11.02.2021“, declară Bogdan Dumitrache, Director Executiv SSG.

×