x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

09 Apr 2009   •   00:00

!! Ne irită rău de tot ăştia de la televizor care le ştiu ei pe toate şi, pentru ca să ne facă să înţelegem şi noi, zic vorba aia celebră: "De ce? Păi vă spun eu de ce!". E, nu mai spune, ia zi, tu, dragă de ce, să ştim şi noi să nu murim proşti. Ce bine de noi că-ţi suntem contemporani, că altfel nu ştim unde ajungeam.



!! Ne enervează directorii de programe de la televiziuni că bagă cele mai mişto filme noaptea la douăşpe, când bioritmul omului zice că se mai şi doarme pe lumea asta, nu doar gândim şi suntem inteligenţi. Ce cred ei? Că dacă ne dau un şvarţănegăr la opt ne-au luat mau'? Nu, nene, nu-i aşa. Noi vrem să fim intelectuali până la zece seara. Pe urmă nu mai vrem.

!! Ne enervează blondele care spun bancuri cu blonde ca să vedem noi că de fapt ne înşelăm când le facem proaste. Apropo, aţi auzit ultimul banc cu blonde? Cică trei tipe se duc la un businessman într-un miting. Bruneta vrea să plece: "I'm late" (am întârziat). Roşcata se ia după brunetă: "I'm late, too" (şi eu am întârziat). Blonda: "I'm late three" (am întârziat trei). Hă, hă, ce proastă e!

!! Ne enervează Monica Columbeanu că călăreşte (sic!!!) cai mult mai inteligenţi decât ea. Mai bine l-ar călări pe bărbac'su! Aşa, ar mai economisi nişte bani. Pe criza asta nu se ştie niciodată când nu mai ai benzină la Bentley şi doar nu mergi cu calu' la şoping!


VORBE DE DUH ;)

Mâna delicată le sapă nu cată.

Doi cu sapa, trei cu mapa.

A pune sub saltea.

Mă duc cu sare domnească.

Până l-a uitat sfântul. (Adică multă vreme şi degeaba.)

Cel ce seamănă puţin, puţin seceră.

Nu fi scump la tărâţă şi ieftin la făină.

Secure area nu piere.

Ochiul stăpânului îngraşă vita.

Ion Cuceu,
Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator