x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

13 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează toantele care habar n-au să facă o parcare laterală, dar se încăpăţânează să. Nimic nu e mai enervant decât s-o priveşti pe una cum se chinuieşte să parcheze. Că se chinuieşte pe sine n-ar fi nimic, dar îi chinuieşte şi pe alţii care ar vrea şi ei să treacă mai departe şi nu pot.



!! Ne enervează intelectualii recidivişti care se laudă atâta cu facultăţile lor făcute în Germania. Şi vorbesc şi-n gura mare, să ştie tot restaurantul că ei au făcut facultate în Germania şi acum sunt bucuroşi c-au ieşit. E, ce să spunem! Mai bine mai făceau un doctorat ceva, să mai tacă vreo câţiva ani. Să nu mai vină în restaurant să vorbească cu gura plină des­pre ce deştepţi sunt ei în Germania.

!!
Apropo de facultate, ne-a enervat interviul cu Gigi Becali. Ne-a enervat şi atâta tot. Dacă eram noi, l-am fi întrebat altceva, da', orişicât, nimeni nu-i perfect. Oricum, suntem fericiţi pentru Gigi că în sfârşit şi-a finalizat studiile.

!! Ne enervează cortegiile funerare care claxonează nonstop. Bine, bine, am înţeles c-a murit un semen de-al nostru şi că trebuie să ne gândim că acuş-acuş ne vine şi nouă rândul, da' rolul claxonului care e? O fi vreo tra­diţie de care n-avem noi habar. Poate că, aşa cum noi claxonăm la înmor­mântări, îşi puneau dacii caii să necheze. Credem, nu suntem siguri.

!!
Ne enervează că se taie copacii şi nu se mai pune nimic în locul lor. Nu mai e mult şi Sectorul 3, odată cel mai verde sector din Bucureşti, o să rămână chel de tot. Fraţilor, încetaţi odată cu iniţiativele astea idioate!

×
Subiecte în articol: observator