x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

15 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează că în România tot săracii sunt strânşi cu uşa să-şi plătească taxele, iar bogaţii fac evaziune la greu şi umblă liberi printre ei. Ne enervează modalitatea agresivă a statului de a te face să-i dai şi ultimul sfanţ pe care i-l datorezi. Ca şi cum statul îţi dă ţie ceva pe gratis. Statul român e chiar nesimţit.



!! Ne enervează clienţii obsedaţi să facă reclamaţii pentru cel mai mic lucru care nu le convine. Ei spun că, dacă tot plătesc pentru un serviciu, nu înţeleg să nu li se facă acest serviciu "la virgulă". Un taximetrist ne-a spus, de pildă, că sunt unii care sună la dispecerat ca să reclame faptul că nu sunt întrebaţi pe ce rută s-o ia şi merg aşa, de capul lor. Suntem curioşi dacă, la serviciul lor, recla­magiii ăştia îşi fac jobul la virgulă, aşa cum au pretenţia de la alţii.

!! Ne enervează că ăştia cu re­cla­me­le lor au transformat totul într-un cont mare, în care suntem invitaţi să bă­găm bani cu nemiluita, "cu ocazia săr­bătorilor de Paşti". Ca şi cum ne tre­buie ocazie să tot cumpărăm aiu­rea-n tramvai. Şi pentru iubită, şi pen­­tru nevastă, şi pentru copil, şi pen­tru tine însuţi, şi pentru pisică, şi pentru câine, şi pentru tot neamu'. Ne enervează că numai la bani se gândesc!

×
Subiecte în articol: observator