x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

16 Apr 2009   •   00:00
!! Ne întrebăm de ce marii fabricanţi de ciocolată fac iepuraşi şi inimioare, brăduţi şi alte chestiuţe care ar putea să intre toate sub pălăria lui "drăguţele". Acum, că se apropie Paştele, ne-au invadat tradiţionalii iepuraşi din ciocolată. De ce nu se fac şi porci din ciocolată? Dar pârşi? De ce nu se fac pârşi din ciocolată? Noi vrem ca iepuraşul să ne-aducă pârşi!

!! Ne enervează Anna Lesko că nu-l scapă pe unu', auzi! Pe unu' să zică şi ea că nu l-a nimerit, măcar. Ne enervează aerul ei inocent de parcă noi nu ştim cu cine avem de-a face. Ne enervează că e o tupeistă camuflată sub imaginea unei don'şoare acum scăpate din pension. Bleah. Şi ne mai enervează ăştia care ne fac invidioşi că noi suntem urâţi şi ea e frumoasă şi d-aia ne luăm de ea. Extraveral, ce să mai spunem! Toată viaţa ne-am dorit să fim Anna Lesko!

!! Ne enervează site-urile care se descarcă foarte greu sau care-ţi spun s-aştepţi, că se descarcă ele şi nu se mai descarcă niciodată. Ne enervează că niciodată nu ne moare speranţa şi că ne zicem în gând: "hai, că acum-acum se descarcă. Deci acum. Hai. Acuma sigur". Şi niciodată. 

×
Subiecte în articol: observator