x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ?enervări !!mirări !?!

Întrebări ?enervări !!mirări !?!

17 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează Traian Băsescu pentru că uneori are dislalie şi nu se-nţelege bine ce vrea să spună. Mai ales când vorbeşte despre conspiraţia naţională pusă la cale de mass-media.



Adică de ce crede dumnealui că toată lumea-i proastă, numai el e bun, că toată lumea vrea răul, numai el vrea binele? Şi de ce crede dumnealui că toată lumea se-nvârte în jurul lui? Pute a paranoia sau ni se pare nouă? Şi de ce are Traian Băsescu dislalie uneori?


!! Ne enervează
scumpirea cartelelor de metrou şi agenţii de pază din metrou care nu te-ar ajuta să-ţi duci bagajele pe scări nici dacă te-ar vedea dându-te de-a berbeleacu'. În fond, de ce să te ajute? Jobul lor nu e să ajute. Jobul lor e să se uite la tine. Urât, foarte urât.


!! Ne bucurăm tare mult când îl mai vedem pe unul, posesor de jipan, îndeobşte, care face manevre pe trecerea de pietoni, în plină culoare verde pentru aceştia. Ne bucurăm mult pentru că ne dăm seama că noi avem ceva ce ei n-or să aibă niciodată: bun-simţ.


!! Ne întrebăm ce au în cap motocicliştii care fac curse pe bulevarde noaptea la 3:00. Lăsând la o parte faptul că ne enervează zgomotul
de motor şi faptul că ne violează dreptul la somn, ne întrebăm, oare
ei, în afară de ei înşişi, se mai gândesc vreodată la altcineva?

×
Subiecte în articol: observator