x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ?enervări !!mirări !?!

Întrebări ?enervări !!mirări !?!

22 Apr 2009   •   00:00

!! Ne-a enervat cumplit nebunia din hypermarketuri prilejuită de Sărbătorile Pascale. Criză, necriză, s-a înghesuit românul să-şi cumpere d'ale gurii, că doar nu putea să stea cu masa goală în zilele de "relache".



!! Ne enervează că s-a zis şi cu minivacanţa de Paşti şi că trebuie să mergem din nou la serviciu. Şi asta nu e suficient. Mai trebuie să şi muncim! V-aţi fi gândit?

!! Ne enervează proiectele imobiliare, că vor să ne ia şi ultimele pajişti cu verdeaţă (sic!!!!) care au rezistat eroic în Bucureşti. Da' noi, oile de rând, unde o să mai paştem? Şi mieii noştri unde or să se ducă să se mai joace? Şi de ce? Da' de ce ne fac asta oamenii cei răi? De ce ne doresc atât de mult binele oamenii cei răi care au bani, mulţi bani? Şi dacă au mulţi bani, de ce mai vor şi alţi bani? De ce? De ce?

!! Ne enervează chestia asta cu noul antrenor al naţionalei de fotbal a României. Îşi dau cu presupusul nişte fătuci de la teveu, apoi vin alţi pricepuţi gelaţi care deţin adevărul absolut, după care îşi exprimă părerea câţiva oameni de fotbal, invariabil, aceiaşi, după care apar iar fătucile şi-i contraziac, şi tot aşa. Dacă asta e marea problemă actuală a României, propunem un referendum pentru desemnarea selecţionerului.

×
Subiecte în articol: observator