x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

23 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează politicienii care citesc presă de opinie şi care pe urmă ies tot în presă şi fac scandal că e naşpa presa. Auzi, mă, floricică, de ce mai citeşti, mă, presă de opinie dacă tot nu-ţi place? Şi de ce pari că nu-ţi pasă ce se scrie despre tine, dar de fapt mănânci hârtia aia cu reclamă cu tot? Mânca-l-ar mama pe el de inocent! Ptiu, ptiu, bată-te norocu'!



!! Ne enervează florarii care nu spun din prima preţul cel mai mic, făcându-se, astfel, de cacao încă din start. Da' de ce trebuie să facă clientul mofturi ca să lase din preţul pe care ei înşişi îl ştiu piperat? De exemplu. Dialog. "Cât e firul de trandafir?" "Două sute, mânca-ţi-aş gura ta." "DOUĂ SUTE???" "E, hai, că eşti tu frumuşel îl las la o sută cincizeci, na." "Îţi dau o sută şi mai lasă-mă, că nici chitanţă nu-mi dai." "Bine, trăi-ţi-ar! Na de-aici trei trandafiri, dă-mi două sute şi-am terminat." Mai spuneţi şi dumneavoastră ceva dacă mai aveţi ce!

!! Ne enervează prietenii care te compătimesc, dar nu fac nimic pentru tine. Aşa ce patetic te jelesc, zici că sunt adevăraţi, dar, când e vorba să mişte un deget pentru tine, nu pot, că nu văd din cauza lacrimilor din ochi. Ca să-i cităm pe florarii de mai sus: "Auzi, mă, mânca-ţi-aş gura ta, ia mai lasă-mă-n durerea mea, că de milă-mi plâng şi singur".

!! Ne enervează chelnerii care nu sunt mulţumiţi de şpaga lăsată. Ne întrebăm aşa, cam cât ar vrea ei să le lăsăm pentru că ne-au deschis o bere-n faţă. Vreo juma' de milion? Ne place însă demnitatea cu care iau mica sumă lăsată de noi şi se depărtează cu spatele drept. Bravo, băieţi, aşa ne trebuie dacă suntem nesimţiţi! Cum spuneam şi cu prilejul altor enervări, la noi niciodată nu e recesiune, că trebuie să plătim pe toată lumea.

VORBE DE DUH ;)


A trăi ca Banu.

După barbă, şi pieptine!

Dă lustru la baston.

Dai cu baniţa şi scoţi cu lingura.

A da pe bete afară.

A da pe bete faptele cuiva.

Când va face spânul barbă.

Ion Cuceu, Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator