x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

04 Mai 2009   •   00:00

!! Devine de-a dreptul pur şi simplu chestia asta cu gripa porcină. Aveţi grijă cu virusul A/H1N1, ne recomandă autorităţile! Spălaţi-vă foarte des pe mâini! Aşa a fost şi cu gripa aviară. Mare tam-tam, după care s-au închis focarele peste noapte şi nimeni n-a mai zis nimic!



!! Ne-a enervat cumplit vremea din această minivacanţă prilejuită de unu mai. Păi, dacă n-a plouat nenică, şi la munte, şi la mare, şi-n orice împrejurare. S-a ales praful de gră­tarele la care visam încă de la în­ceputul anului. Au mai apărut pă la televizor câţiva degeraţi, care au spus că lor le-a plăcut, c-a fost timpul bun. Ăia nu-şi scoseseră încă sângele din alcool.

!! Şi, ca să ne liniştim, ei bine aflaţi că de astăzi vremea îşi revine. Căldură, soare şi iz de Litoral. Dar minunea nu ţine decât trei zile. De vineri se strică la loc. Că doar e "uichend".

!! Ne enervează faptul că sindicatele din învăţământ ameninţă cu greve peste greve, le mai şi fac câteodată, dar în buzunar nu le intră mai nimic cadrelor didactice. Păi, ce facem domnilor profesori? Ori că că, ori că că... La mijloc nu se poate.

!! Ne enervează şoferii de autobuze care parcă stau şi dorm la volan. Nu spune nimeni că nu trebuie să fie atenţi, dar somnul în timpul condusului nu este trecut în atribuţiile muncii. Mai lăsaţi vorbitul la telefon şi învătaţi să vă respectaţi mai mult călătorii.

×
Subiecte în articol: observator