x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ?Enervări !!Mirări !?!

Întrebări ?Enervări !!Mirări !?!

06 Mai 2009   •   00:00

!! Ne enervează obsesia asta a gripei porcine, dar pe de altă parte ne buşeşte şi râsul. Vă daţi seama ce umilitor să mori ucis de o boală cu un nume atât de... de porc! Ne şi imaginăm un necrolog: "A fost răpus de o neîndurătoare boală: gripa porcină. Nu te vom uita niciodată". Groh-groh.



!! Îi ştiţi pe copiii ăia care stau pe stradă şi agaţă oameni ca să le răspundă la chestionare? Şi noi. Pentru că suntem oameni cu suflet deosebit, ne oprim şi le răspundem la întrebări, nu ca alţii care nici nu se uită măcar. Ei sunt în chestionarele alea nişte întrebări extraordinar de nemaipomenite. Exemplu: "Deodorantul ics mă face să mă simt: a) curată şi uscată, b) sexy şi atrăgătoare, c) îmi dă încredere în mine, d) nu mă face să mă simt în nici un fel". Dumneavoastră cum vă simţiţi când vă daţi cu deodorant?

!! Ne enervează semafoarele din Piaţa Unirii, care sunt nedrepte cu pietonii şi permisive cu conducătorii auto. Păi ce pas ar trebui să facem noi, oamenii nemotorizaţi, ca să reuşim să traversăm ditamai intersecţia în câteva secunde? Ca să nu mai spunem nimic de simpaticii care te claxonează imediat ce s-a schimbat culoarea care te-a prins, inevitabil, pe trecerea pentru pietoni. Foarte drăguţ, n-avem ce spune!

×
Subiecte în articol: observator