x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

07 Mai 2009   •   00:00

!! Ne enervează cei care folosesc liftul pentru a urca sau coborî un etaj. Mai faceţi puţină mişcare, măi băieţi şi fetiţe!



!! Ne enervează că pentru a intra în Autogara Militari parcurgi circa un kilometru cu încetinitorul. De vină este strada îngustă şi plină de gropi. Autocarele se blochează unele pe altele, şoferii se înjură unul pe altul, iar pasagerilor li se cere să aibă răbdare unul cu altul.

!! Ne enervează instrucţiunile penibile de pe ambalajele unor produse aflate actualmente pe piaţă, recomandări ce jignesc inteligenţa oricărui cumpărător, fie el doar cu patru clase.

!! Spre exemplu, pe broşura unui uscător de păr scrie negru pe alb "a nu se utiliza în timp ce dormiţi". La naiba, da' numa' atunci am timp să mă ocup de părul meu!

!! Dar ce ziceţi că pe o pungă de chipsuri (nu dăm numele) e un mesaj cam ca acesta: "Puteţi fi un câştigător! Nu e necesar să cumpăraţi. Detalii în interior". Asta probabil e o invitaţie să ciordeşti  pachetul.

!! Una foarte tare e asta. Pe cutia unui set de beculeţe de pom chinezeşti, ăia cu ochii mici şi jucăuşi au scris: "A se utiliza numai în interior sau exterior". Deci, să fie clar, stimaţi cititori, cine le utilizează sub apă sau în Cosmos pierde garanţia!

!! Ne amuzăm copios când citim ce scrie pe eticheta unui costum de Superman pentru copii:  "Acest costum nu vă permite să zburaţi".  Ne punem automat întrebarea "Da' ce, altele îţi permit?

!! Şi ca să încheiem pe un ton optimist, iată ce scrie pe un săpun:
"Mod de folosire - A se utiliza ca un săpun obişnuit". Zăăăău?... adică cum? În timp ce pe punga unei căşti de păr pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele din Bulgaria, zice aşa: "Se pune pe cap...".  Noi ce să mai zicem în cazul ăsta?

VORBE DE DUH ;)


Cine merge pe alăturea cu drumul cade jos.

Albu' mamei ca un caş, negru ca un bivolaş.

A sta pe capul cuiva.

Ion Cuceu, Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator