x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ?Enervări !!Mirări !?!

Întrebări ?Enervări !!Mirări !?!

08 Mai 2009   •   00:00

!! Ne enervează că ne propunem să ne enervăm tot timpul, dar nu prea reuşim mereu. Uitaţi-vă şi dumneavoastră dacă mai avem noi vreun motiv să ne mai enervăm. Nu vedeţi ce frumoasă este viaţa când te-apucă dimineaţa?



!! Ne enervează presa americană că le ştie ea pe toate, ca un om mare. Bine că ştiu ziariştii americani de unde vine gripa porcină! Noi ştim de foarte multă vreme cum a ajuns sifilisul în Europa, da' ne-a fost ruşine s-o dăm pe prima pagină.


!!
Ne enervează ziariştii români care fac flagrante cu feţe bisericeşti. Bine, măi, băieţi, că sunteţi voi deştepţi! De fapt, eraţi în criză de subiect sau voiaţi neapărat să vă răzbunaţi că n-aţi luat la facultate nici a şaptezecea oară, dovadă a faptului că vă duce capu' ăla al vostru deştept.

Ce-i drept, vă duce capu', da' numai la prostii. Când mergeţi în deplasări pe gratis, toate devin brusc foarte frumoase, da' când e să puneţi umărul, brusc, vi se trezeşte conştiinţa-n voi. Uă!


!! Ne enervează bibliotecarele de la Biblioteca Naţională a României, pentru că se poartă cu această instituţie respectabilă de parcă le-ar fi dat-o tata lor moştenire. Ne enervează că pun muzică la calculator fără să-i întrebe pe cititori dacă-i deranjează sau nu. Şi ne enervează extraordinar de tare faptul că, în ditamai BNR, găseşti în fişiere orice fel de carte vrei, iar sus, la sala de lectură, nici una nu e disponibilă. Cică stau închise cu cheia într-un depozit. Dohhhh! Cică să te mai duci la bibliotecă!

×
Subiecte în articol: observator