x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

27 Mai 2009   •   00:00

!! Ne enervează acele vânzătoare care-ţi dau pâinea cu aceeaşi mână cu care ating banii! Bleah! Vă daţi seama, în plină gripă porcină! Dac-o să ne îmbolnăvim, nici n-o să ştim de la ce ni s-a tras.



!! După ce săptămâna trecută ne-au enervat cerşetorii care se fac că n-au picioare, săptămâna asta o nouă categorie vine tare de departe şi vrea să ocupe primul loc. E vorba despre cei cărora le-a murit "consortul" de două zile şi stau cu el în casă că n-au bani să-l îngroape. Aceste "două zile" însă durează de vreo juma' de an. Ziceţi şi dumneavoastră!

!! Auzi, fată, ne enervează complet fufele alea care se "dă" ele mari că "a făcut" nuş' ce cură de slăbire, că "a slăbit" 25 de kile şi că ce jmechere "e" ele. Chiar e o psihoză cu obezitatea asta păcătoasă şi cu ce bagi în gură. La E-uri ne refeream! Aşa că ne enervează toate recomandările astea neprofesioniste pe care le găsim în diferite fiţuici şi ne gândim ce frumos stau pe grătar cârnaţii, micii, fleica sau ceafa de porc!

!! Ne enervează că se tot vorbeşte despre criza economică, despre şomeri, sărăcie, etc., etc., dar românul se pregăteşte de concedii în cele mai exotice destinaţii, programează ieşiri de week-end pe litoralul românesc şi pe cel bulgăresc, şoselele au devenit din nou neîncăpătoare şi alte chestii d'astea. În Atari condiţii ne întrebăm şi noi unde e criza?

VORBE DE DUH ;)


Miroase a colivă şi pute a tămâie.

Iute la minte, rău la fire.

De unde munceşti, de acolo trebuie să mănânci.

Dacă dai nas lui Ivan, el se suie pe divan.

Dacă nu e ploaie, fie şi ninsoare.

Oamenii proşti se ceartă ca ţiganii şi se bat ca orbii.

Omul de noroc să se plângă.

Deştept ca oaia când doarme.

De-oi munci, de n-oi munci, mai bogat d-aşe n-oi fi.

Cine a murit în anul trecut în anul trecut s-a îngropat.

Nici otrava nu e rea ca muierea rea.

Dacă ar face toate muştele miere, ar fi chila cinci bani.

Ion Cuceu, Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator