x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Invitaţie la Palat

Invitaţie la Palat

07 Mai 2009   •   00:00

Începând de azi, la Palatul Naţional al Copiilor se desfăşoară târgul "OFERTA EDUCAŢIONALĂ" organizat de Asociaţia Şcoala Democraţiei şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti, bucurându-se de susţinerea Primăriei Municipiului Bucureşti şi Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.



La cea de-a zecea ediţie, târgul prezintă toate datele şi informaţiile referitoare la ofertele educaţionale de excepţie ale celor 106 unităţi de învăţământ liceal teoretic, vocaţional, profesional, economic şi tehnic prezente, precum şi ale celor 88 de grădiniţe şi licee particulare dornice de a-şi etala valoarea.

PROGRAMELE FUNDAŢIEI
În acest context, în calitate de promotor al excelenţei şi al performanţei în rândul copiilor şi tinerilor, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va fi prezentă la târg cu programele organizate în cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu. În prezent, clubul reuneşte peste 500 de copii deosebit de talentaţi în diferite domenii de activitate, pentru care dezvoltă programe personalizate de pregătire şi un program integrat în regim after-school. Din toamna lui 2007, activitatea Clubului se desfăşoară pe mai multe planuri: Educaţie muzicală (canto, grup vocal), Informatică, Arte ludice şi Arte vizuale (pictură, desen şi modelaj). Acestora li s-au mai adăugat cele din domeniul limbilor străine şi dansului. În plus, membrii săi beneficiază pe parcursul vacanţelor de programe speciale, ce constau într-o serie de activităţi de recreere, dar şi de pregătire complementară domeniului în care fiecare dintre ei se pregăteşte.

×
Subiecte în articol: observator