x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator IPS Bartolomeu nu va oficia Slujba de Înviere

IPS Bartolomeu nu va oficia Slujba de Înviere

16 Apr 2009   •   00:00

Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, IPS Bartolomeu, nu va oficia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Slujba de Înviere în aer liber, din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca, întrucât medicii i-au recomandat să evite temperaturile scăzute.

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei, Bogdan Ivanov, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că IPS Bartolomeu nu va oficia Slujba de Înviere în aer liber din faţa Catedralei, dar va oficia Slujba de Paşte, care va avea loc, duminică dimineaţă, la Catedrala Mitropolitană.

"Medicii i-au recomandat să evite temperaturile scăzute din timpul nopţii, astfel încât IPS Bartolomeu nu va putea oficia slujba din Noaptea de Înviere. Aceasta va fi oficiată de episcopul vicar Irineu Bistriţeanul", a spus Ivanov.

Mitropolitul Clujului a transmis, astăzi, mesajul tradiţional de Paşte către credincioşi, de la reşedinţa mitropolitană din Cluj-Napoca.

IPS Bartolomeu a fost externat, duminică seară, din Clinica Medicală nr. 1 din Cluj-Napoca, unde fusese internat în urmă cu aproximativ zece zile, din cauza unor afecţiuni respiratorii, şi a putut participa la concertul de Florii al fundaţiei care îi poartă numele.

×
Subiecte în articol: observator