x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf armat la o benzinărie din Roman

Jaf armat la o benzinărie din Roman

12 Apr 2009   •   00:00

Două persoane cu feţele acoperite cu fesuri negre şi înarmate cu un cuţit şi un pistol au jefuit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o benzinărie din municipiul Roman, de unde au reuşit să fure un săculeţ cu circa 40.000 de lei.



Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Neamţ, jaful a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112 în jurul orei 2,20. 'Cei trei angajaţi ai staţiei peco au relatat faptul că în jurul orei 2,00, în timp ce făceau inventarul încasărilor din ziua precedentă, pe uşa din spate care este folosită doar de angajaţi au intrat două persoane necunoscute, care aveau feţele acoperite cu fesuri de culoare neagră şi care, prin ameninţare cu un cuţit şi se pare cu un pistol, au sustras un săculeţ în care se găsea suma de aproximativ 40.000 de lei.

După plecarea celor doi necunoscuţi, angajaţii staţiei peco au apăsat butonul de panică, la faţa locului deplasându-se lucrători ai firmei de pază', a declarat, pentru Agerpres, subinspectorul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Poliţiştii au declanşat o acţiune de căutare şi identificare a suspecţilor, pe baza probelor furnizate de angajaţii benzinăriei şi a înregistrărilor video din incinta unităţii. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator