x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf armat la o casă de schimb valutar din Galaţi

Jaf armat la o casă de schimb valutar din Galaţi

02 Mai 2009   •   00:00

Un jaf armat a avut loc sâmbătă dimineaţă, la o casă de schimb valutar din Galaţi. Două persoane cu feţele acoperite şi cu glugi pe cap au ameninţat casieriţa şi i-au cerut toţi banii.



Atacatorii au intrat în casa de schimb valutar în jurul orei 09:18 şi au ameninţat casiera cu un dispozitiv electric şi un pistol. Casiera nu a opus rezistenţă iar cei doi au reuşit să dispară cu 15.000 de lei.

"La ora 9:18, în timp ce vânzătoarea a pătruns în interior, datorită neglijenţei a fost surprinsă de doi tineri îmbrăcaţi cu hanorace care i-au solicitat, sub ameninţarea unui pistol şi a unui baston electric, să-i dea toţi banii. Este vorba de un total de 15.000 lei. Cei doi au fugit prin spatele blocului printr-un gang. Este vorba de doi tineri cu înălţimea de peste 1.75, bine făcuţi. Victima nu a fost rănită şi a reuşit să apese butonul de panică. În trei minute au venit agenţii de pază. Casa este prevăzută cu cameră de supraveghere şi le vom viziona", a declarat comisarul şef Fănel Aramă, comandat Poliţia Galaţi.

Casa de schimb valutar se află pe o arteră intens circulată din Galaţi, la parterul unui bloc. Poliţia îi interoghează pe cei de la parter şi de la etajul 1. Lângă casa de schimb valutar se află mai multe magazine, iar cei care au magazinele deschise sunt la rândul lor interogaţi.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: observator